Branko Rajko pobjednik Antonje!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U velikom šatoru u Rovinjskom Selu održana je tradicionalna manifestacija Antonja. Ovogodišnja Antonja objedinila je 29. Izložbu vina i 17. Izložbu maslinovih ulja Rovinjštine.

Ocjenjivanje maslinovih ulja rezultiralo je s ukupno 13 zlata. Najbolje maslinovo ulje na ovogodišnjem ocjenjivanju je maslinovo ulje proizvođača Branka Rajka. Slijedili su ga Cvetko Bašanović, Ennio Cherin, Zoran Zanini, Goran Barbaro, Rino Brajnović, Elida i Ozren Knežević, Dalibor Milić, Aleksandar Rajić, OPG Diego Marožin, OPG Juraj Mastilović, UŠP Buzet, Šumarija Rovinj i također zlatna medalja za Davora Skiru.

Ostali dobitnici nagrade

U kategoriji Moderna tehnologija – bijela vina, najviše bodova i zlatnu medalju dobili su (redom od 1. do 5. mjesta), kao najbolje vino P.O. Vivoda za malvaziju, zatim proizvođač Herak & Smoljan, pa Marko Črnac, P.O. Grota te na petom mjestu P.O. Panjoka.
U kategoriji Moderna tehnologija – crna vina, najviše bodova imao je proizvođač Fameja Matošević, a slijedio ga je P.O. Vivoda s također zlatnim vinom.

Više informacija potražite na službenim stranicama Udruge Agrorovinj.

Organizator Antonje 2020 i 7. Istarskog festivala supe je Udruga Agrorovinj, a suorganizatori su Mjesni odbor Rovinjsko selo i Udruga obrtnika Rovinja

Previous
Next
Previous
Next

Maslinar u vašem
inboxu!

Primajte novosti i zanimljivosti iz svijeta maslinarstva jednom tjedno!