Entrada na 27. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Na 27. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji se održavao od 06. do 08. rujna Entrada d.o.o je izložila svoj cjelokupni asortiman poljoprivrednih stojeva traktora i alata, kao i motora i agregata. Svoje sadašnje i potencijalne kupce djelatnici su upoznali sa širokom paletom proizvoda renomiranih proizvođača poput Campagnole, Kiotia, Labinprogresa, SDMOa i Kohlera.

Izuzetno veliki interes maslinari su izkazali za proizvode Campagnole ponajprije za ekološke tresače maslina Alice PRO koji ne oštećuje plod masline, te sama maslina pada okomito na mrežu tj.ne razbacuje plod te ne oštećuje grane i lišće. Čišćenje maslina prije prerade u tom slučaju nije potrebno.

Kupci koji za branje maslina koriste električne tresače Aliče Campagnolu imaju zdrave maslinike bez bolesti, u izuzetno dobrim kondicijama bez tretiranja i špricanja poslije berbe. Maslinari od milja tresače Campagnole Alice zovu i kraljica tresača ili plava tresačica. Glava tresača radi eliptične pokrete, a prsti češlja proizvedeni su od smjese plastika i kristala i vrlo su mekani što prodonosi da prikikom branja ne dolazi do oštećenja i pucanje ploda.

Campagnola je renomirani talijanski proizvođač proizvoda i opreme sa tradicijom većom od 60 god. za maslinarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo. U našoj se ponudi može pronaći sve potrebno za visokokvalitetnu berbu i obradu, od tresača maslina, kompresora, ručnih i baterijskih škara, pila te ostale opreme.
Sajam je bio prilika da se kupcima predstavi novi proizvod iz tvornice “Campagnola” – tresač Alice PRO 58V još bolji još efikasniji sa produženim vremenskim branjem bez punjenja 12 sati.

Tresač Alice PRO 58V je nova, poboljšana inačica najprodavanijeg tresača Alice Pro (Top) u zadnjih 10 godina.

Neke od karakteristike Alice 58V su:
• Tiši motor
• Napon pokretača od 58V
• Novi dizajn pokretača
• Produljena autonomija rada (9/12 h)
• Mogućnost rada sa električnom pilom

Uz novi tresač Alice 58 V svaki kupac na poklon dobiva originalni Campagnola prsluk i 4 duga rezervna prsta.
Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim web stranicama Entrade (http://www.entrada.hr/)

Previous
Next
Previous
Next

Maslinar u vašem
inboxu!

Primajte novosti i zanimljivosti iz svijeta maslinarstva jednom tjedno!