Maslinovo ulje za milenijalce

Milenijalci postaju najvažniji potrošači na tržištu, ali budući da troše na drugačiji način nego generacije prije, tržište se treba prilagoditi, pa se danas traže inovativni načini proizvodnje maslinovog ulja koji bi privukli novije potrošače.

Talijanka Lucrezia Del Papa od maslinovog ulja radi proizvode za njegu kože te kozmetičke proizvode, a naglašava korištenje prirodnih sastojaka iz organskog uzgoja, što privlači milenijalce.

Također, Del Papa koristi masne kiseline i sekundarne proizvode nastale iz procesa proizvodnje za stvaranje sapuna, a predviđa da će industrija, zbog velike potražnje, sve više proizvoditi eko proizvode.

Milenijalci nisu vjerni određenom brendu, a teže minimalizmu, kvaliteti i pristupačnosti. Upravo na tim trima određenicama Isaac Valdez, CEO Catalonia Olive Oil Inc, proizveo je svoje ekstra djevičansko maslinovo ulje Catalonia Oliva Pura koje sa svojim jednostavnim sloganima i minimalističkim izgledom privlači jednu od najbrže rastućih populacija potrošača na svijetu.

Previous
Next
Previous
Next