Vijesti | Prvi međunarodni sajam poljoprivrede u Istri

U srcu Istre će se održati prvi istarski međunarodni sajam poljoprivrede pod nazivom Agro Terra Istra.

Sadržajan program će trajati tri dana, od 22. do 24. travnja, a sajmu će se pridružiti i manifestacija 16. Dani meda. Proizvođači vrhunskih domaćih proizvoda i poznati brendovi poljoprivrednih strojeva će predstaviti svoje proizvode, među kojima će se naći najbolja maslinova ulja, vina, med, sirevi i slično.

Prvog dana će biti organiziran prigodan zabavni program. Za  petak i subotu su najavaljena predavanja o temama iz različitih poljoprivrednih grana, a jedna od tema će biti posvećena maslinarstvu. Osim razgledavanja najboljih proizvoda, posjetitelji će imati priliku kušati domaća istarska jela u gastro kutku.

Marko Londero, direktor sajma i tvrtke Mars Eventi, smatra kako će ovaj poljoprivredni sajam u Istri biti okosnica i mjesto susreta važnih dionika koji nastoje da istarska regija postane najjača u proizvodnji izvrsnih poljoprivrednih, suhomesnatih i ribarskih proizvoda.

Svečano otvorenje sajma će biti  22. travnja 2022. godine u Pazinu, u prostoru Školsko– gradske sportske dvorane i na površinama oko samog objekta.

Foto: Agro T

Iz novog broja časopisa Maslinar

Kupite časopis

Previous slide
Next slide