O nama

Kronomedia d.o.o.
Kneza Višeslava 5
21000 Split
Hrvatska

Glavna urednica: Mila Bulimbašić

Marketing i prodaja: Ratka Mihaljević
e-mail: ratka.mihaljevic@kronomedia.hr
tel.: +385 21 315 440; +385 21 315 440
faks: +385 21 315 441

NAŠA IZDANJA

Časopis Maslinar je namijenjen, baš kao što mu naziv kaže, maslinarima i uljarima, ljudima koji od maslina i za masline žive. Osnova koncepta ovoga časopisa interesi su maslinara, njih zastupamo i borimo se za njih sasvim pristrano. Kako bismo to mogli uraditi okupili smo tim najkompetentnijih ljudi s ovoga područja koji su se dokazali kao vodeći autori na području maslinarstva i uljarstva i vodeći promotori proizvodnje i potrošnje maslinovoga ulja.

Časopis Satovi i nakit vodeći je regionalni magazin za ljubitelje satova i nakita. Na časopisu radi tim etabliranih autora koji dugi niz godina prate urarsku industriju i uvijek su na izvoru najsvježijih informacija. Ugodno dizajniran i tiskan na izuzetno kvalitetnom papiru časopis čitatelju pruža užitak, a klijentima savršeno okruženje za oglase namijenjene up market tržištu.

Katalog satova je licencno izdanje najpoznatijega svjetskog godišnjaka satova Armband Uhren kataloga. Katalog izlazi jednom godišnje i obvezno je štivo svakog istinskog ljubitelja satova. Zbog svoje naklade, ekskluzivnog okruženja i sadržaja Katalog satova idealan je odabir za predstavljanje proizvoda ciljnoj skupini visoke platežne moći.