Jedinstveni sajmovi na Zagrebačkom velesajmu | Sve najbolje u poljoprivredi i super hrana

Središnje nacionalno događanje na temu hrane i zdravog življenja zakazali smo za termin 30. 11. – 03. 12. 2023.

Ovi jedinstveni sajmovi, pripremljeni su prema najvišim standardima sajamske industrije. Očekuje se da će ih  obići oko 25.000 posjetitelja. Ne propustite ih ni vi. Za dva međunarodna sajma u istom terminu, plaća se samo jedna ulaznica!

CroAGRO pod sloganom „Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje“ i Sajmovi hrane i zdravog življenja uz nazivnik „Sajmovi po mjeri čovjeka“ , biti će ispunjeni, ne samo bogatom ponudom proizvoda, već i brojnim popratnim događanjima.

Svakako potražite formule o tome kako zdrava hrana naše živote može učiniti kvalitetnijima i opskrbite se zdravim namirnicima. Na popisu je med i njegovi pripravci, proso, salata iz kapsule bogata antioksidansima, bučino ulje, ljute papričice, luk, agrumi, kopriva, cijela paleta proizvoda s domaćih OPG-ova….

Tu su još  i aktualnosti o industrijskoj konoplji, poduka iz indoor vrtlarenja,  prehrambeni proizvodi s oznakama izvornosti i kvalitete, atraktivni i dopadljivi pokloni za mjesec darivanja.

U sklopu sajma CroAGRO, uz brojne premijere poljoprivredne mehanizacije u zatvorenim, uređenim i grijanim paviljonima,  organizirane su edukacije, radionice, konferencije i skupovi o aktualnim temama iz poljoprivrede, promocija zanimanja s ovog područja…

Sve ovo i još mnogo više, uz  sajamske popuste, čeka vas na Zagrebačkom velesajmu!

Više informacija: 
www.zv.hr i društvenim mrežama Sajmovi hrane i zdravog življenja te CroAGRO

SAJMOVIMA HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA  |  CROAGRO
Previous slide
Next slide