Objavljen Nacrt natječaja za Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja

U cilju povećanja poljoprivrednih površina koje se mogu navodnjavati, Ministarstvo poljoprivrede je objavilo Nacrt natječaja za provedbu Podmjere 4.3. Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva, tip operacije 4.3.1 Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja.  Podmjera je iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Nacrt je objavljen na portalu e-Savjetovanja. Predmet natječaja je dodjela potpore temeljem Pravilnika o provedbi mjera Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. za provedbu Podmjere 4.3. Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva,tip operacije 4.3.1. Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja. Prihvatljivi projekti su projekti izgradnje cjelovitog sustava navodnjavanja u skladu s tehničkim rješenjima i građevinskom dozvolom.

Najniža vrijednost potpore iznosi 150.000 eura , a najviša vrijednost potpore iznosi 15.000.000 eura u kunskoj proutvrijednosti. Do 29.12.2021. godine je otvoreno Savjetovanje.

Za više informacija o maslinarstvu, pretplatite se na časopis Maslinar.

Previous
Next
Previous
Next