Posjetite “Maslinar” na 6. Festivalu masline u Zagrebu

Časopis Maslinar na 6. Festivalu maslina

U nešto izmijenjenom izdanju ove godine se održava 6. Festival maslina u Zagrebu. Na prvom dijelu manifestacije je bilo ocijenjeno 288 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i BiH.
Rezultate možete vidjeti ovdje: http://wwww.zagreboliveinstitute.hr/hr/aktivnost-udruge/odrzan-6.-festival-maslina-u-zagrebu-2021.-167

U drugom dijelu Festivala će se održati prodajna izložba maslinovog ulja  5. i 6. lipnja 2021. na Trgu bana Josipa Jelačića.

Sajam će biti otvoren u subotu (5. lipnja) od 9 – 19 sati i u nedjelju (6.lipnja) od 9 do 17 sati.

Tu ćete sresti i predstavnike časopisa Maslinar i imati priliku kupiti stare brojeve našeg časopisa, kalendare radova i rokovnike.

10 godina udruge

Već šestu godinu zaredom ovu manifestaciju organizira Zagrebački maslinarski institut. To je neprofitna udruga koja okuplja maslinare iz Zagreba i
Zagrebačke županije i ove godine također obilježavaju 10 godina svog djelovanja.
Udruzi su se pridružili i ljubitelji drugih proizvoda na bazi maslina, te prijatelji željni zdravog načina života u suglasju s prirodom.

Kroz ovih deset godina Zagrebački institut je proširio broj članova na više od stotinu, organizirali su osposobljavanja za maslinare, održavali predavanja, a 2016. su pokrenuli Festival masline.

Više informacija o manifestaciji saznajte na:
http://www.zagreboliveinstitute.hr/hr/aktivnost-udruge/6.-festival-maslina-169

https://www.facebook.com/zagrebmaslinainstitut

Foto: Pixabay

Previous
Next
Previous
Next