Koje su prednosti škara s teleskopskom šipkom?

Škare za rezidbu na teleskopskom produžetku jedan su od nezamjenjivih alata za one koji na profesionalan ili poluprofesionalan način orezuju svoje voćnjake ili maslenike .

Škare se vrlo jednostavno montiraju na teleskopski produžetak. Baterija se postavlja u donji nosač produžetka, dok se škare montiraju na gornju stranu teleskopke šipke. Teleskopski produžetak se prema potrebi produžuje do maximalno 230 cm, što orezivanje sa tla čini vrlo laganim i sigurnim za korisnika.

Aku škare Stark M i Stark L modeli su škara koji se mogu priključiti na teleskopski produžetak.

Škare Stark L i Stark M dva su modela istovremeno robusna i moćna. Jamče više od 80 rezova u minuti i, zahvaljujući izvrsnoj ravnoteži, ne umaraju korisnika tijekom rada. Baterija, zavisno o debljini grana koje reže, traje od 3 do 4 sata.

Model škara Stark L može rezati grane debljine promjera 37 mm, dok Stark M može rezati grane debljine promjera 32 mm. Osim toga, oba modela škara opremljena su inovativnom, patentiranom funkcijom tvrtke Campagnola: dvije brze aktivacije okidača omogućuju mijenjanje otvaranja oštrica od 70% do 100% .

Aku škare se isporučuju s 2 litijske baterije, punjačem i futrolom.

Jamstveni rok: 24 mjeseci.

 

Cijena aku škara Stark M: 4.041,00 kn

Cijena aku škara Stark L: 4.726,00 kn

Cijena: teleskopski produžetak: 1.551,00 kn

 

Više o proizvodima pronađite na:

www.entrada.hr

Previous
Next
Previous
Next