Koje su prednosti škara s teleskopskom šipkom?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Škare za rezidbu na teleskopskom produžetku jedan su od nezamjenjivih alata za one koji na profesionalan ili poluprofesionalan način orezuju svoje voćnjake ili maslenike .

Škare se vrlo jednostavno montiraju na teleskopski produžetak. Baterija se postavlja u donji nosač produžetka, dok se škare montiraju na gornju stranu teleskopke šipke. Teleskopski produžetak se prema potrebi produžuje do maximalno 230 cm, što orezivanje sa tla čini vrlo laganim i sigurnim za korisnika.

Aku škare Stark M i Stark L modeli su škara koji se mogu priključiti na teleskopski produžetak.

Škare Stark L i Stark M dva su modela istovremeno robusna i moćna. Jamče više od 80 rezova u minuti i, zahvaljujući izvrsnoj ravnoteži, ne umaraju korisnika tijekom rada. Baterija, zavisno o debljini grana koje reže, traje od 3 do 4 sata.

Model škara Stark L može rezati grane debljine promjera 37 mm, dok Stark M može rezati grane debljine promjera 32 mm. Osim toga, oba modela škara opremljena su inovativnom, patentiranom funkcijom tvrtke Campagnola: dvije brze aktivacije okidača omogućuju mijenjanje otvaranja oštrica od 70% do 100% .

Aku škare se isporučuju s 2 litijske baterije, punjačem i futrolom.

Jamstveni rok: 24 mjeseci.

 

Cijena aku škara Stark M: 4.041,00 kn

Cijena aku škara Stark L: 4.726,00 kn

Cijena: teleskopski produžetak: 1.551,00 kn

 

Više o proizvodima pronađite na:

www.entrada.hr

Previous
Next
Previous
Next