Predstavljamo Negri uređaje

Negri je danas poznat gotovo u cijelom svijetu po svojim sječkalicama, drobilicama, peletarima, usisavačima lišća i prozračivačima

Firma Negri je poslovni put započela 1991. u Campitello, provinciji Mantua, u srcu ravnice koja je dobila ime po rijeci Po. Odmah zauzimaju istaknuto mjesto na domaćem i inozemnom tržištu u proizvodnji sječkalica grana s vlastitim ekskluzivnim patentima.

Zahvaljujući politici koja posebnu pažnju pridaje cijenama i kvaliteti, brend Negri je danas poznat gotovo u cijelom svijetu po svojim sječkalicama, drobilicama, peletarima, usisavačima lišća i prozračivačima.

Prateći događanja oko nas i tražeći nove prilike firma Hongoldonia d.o.o. je 2017. godine postala službeni zastupnik za Negri uređaje za područje Republike Hrvatske.

Negri uređaji su tehnološki napredni, izrađeni od visokokvalitetnog čelika i najkvalitetnijih komponenti. Unatoč izvrsnoj kvaliteti imaju i konkurentne cijene.

Negri rezni mehanizam je patentiran, a može se sastojati od noževa, čekića ili kombinacije noževa i čekića. Predstavljamo različite vrste reznih mehanizama Negri sječkalica i drobilica (oznaka „R“ označava sječkalice, a oznaka „C“ drobilice).

Sustav s ČEKIĆIMA
Modeli R130 / R240-M / R280-M / R330 / R340 / R640
Pogodan za grane srednje veličine (fi 90, 140, 150, 180, 200 mm) i zelene čak i prljave rezidbe.
Pokretni i reverzibilni čekići okreću se na osovinama rotora i prodiru u materijal sjeckajući ga u male, nejednake komade; dimenzije usitnjenog materijala, pogodne za izradu komposta, mogu se dodatno prilagoditi rafiniranjem.
Svestran i vrlo čvrst rezni mehanizam osigurava veliki kapacitet po satu pri rezanju malih i srednjih grana.
Rotor s lopaticama osigurava lako izbacivanje usitnjenog materijala, čak i ako je mokar. Održavanje rotora nije zahtjevno.

Kombinirani sustav NOŽEVI + ČEKIĆI
Modeli R225 / R240 / R260 / R280
Pogodan za grane srednje veličine (fi 90, 100, 150 mm) i različite vrste zelene, čak i vlaknaste rezidbe.
Pokretni i reverzibilni čekići okreću se na osovinama rotora i prodirući melju materijal; ako se radi o previše tvrdom materijalu, čekići se okreću nazad. Nož na vanjskom dijelu rotora dodatno usitnjava materijal, stvarajući tako fine i homogene čipove, pogodne za kompostiranje.
Svestran i vrlo čvrst sustav rezanja pogodan je za rezanje vlaknastih, čak vlažnih materijala poput palme, bambusa, lipe, vrbe, itd.
Rotor s lopaticama osigurava lako izbacivanje usitnjenog materijala, čak i ako je mokar.
Jamči veliki kapacitet po satu.

Sustav NOŽEVI + MALI ČEKIĆI
Modeli R70 / R95 / R185
Pogodan za male i srednje grane (fi 50, 70, 90 mm), idealan za kućnu upotrebu.
Specifična oštrica za pred-rezanje prvo reže grane kako bi se olakšalo spuštanje kroz lijevak sječkalice. Nakon toga pokretni reverzibilni mali čekići dodatno usitnjavaju sjeckani materijal čineći ga pogodnim za kompostiranje
Brz sustav rezanja i lako održavanje.

Sustav s NOŽEVIMA + MALIM ČEKIĆIMA
Modeli R185 (RI) / C13
Pogodan za male i srednje grane (fi 90, 130 mm).
Hidraulični valjci, podesive brzine, prenose materijal prema disku za sječenje. Noževi na reznom disku, zahvaljujući kontra nožu, omogućuju dobivanje finog i homogenog materijala. Nakon toga je pokretni reverzibilni mali čekići dodatno rafiniraju materijal kako bi se dobila sječka pogodna za korištenje kao gorivo za kotlovnice ili peći na pelete. Brz sustav rezanja. Olakšan rad pomoću hidrauličnih uvlakača grana.

Sustav s NOŽEVIMA
Modeli C14 / C19
Prikladno za velike grane (fi 160, 210 mm) i za proizvodnju sječke.
Hidraulični valjci, podesive brzine, prenose materijal prema disku za sječenje. Noževi na reznom disku, zahvaljujući kontra nožu, omogućuju dobivanje finog i homogenog materijala.
Usitnjeni materijal je pogodan za korištenje kao gorivo za kotlovnice ili peći na pelete.
Sustav za brzo rezanje prilikom rezanja različitih vrsta velikih grana. Rezni disk s ugrađenim lopaticama osigurava lako izbacivanje usitnjenog materijala, čak i ako je mokar.
Olakšan rad pomoću hidrauličnih uvlakača grana.

Našu ponudu Negri sječkalica pogledajte na www.hongoldonia.hr

Previous slide
Next slide